Efektywna sprzedaż dóbr szybko zbywalnych

Zarządzanie Baza wiedzy

Zakłady Drobiarskie Langner powstały w 1995 roku. Są wiodącym na polskim rynku producentem drobiu. Firma specjalizuje się w hodowli, uboju, rozbiorze i dystrybucji mięsa drobiowego. W pełni zautomatyzowany zakład, zlokalizowany w Miejskiej Górcekoło Rawicza, spełnia normy systemu zapewnienia jakości HACCP, dostarczając produkty zdrowe, bezpieczne i wysokiej jakości. Langner obsługuje szeroką gamę klientów,od detalicznych, poprzez duże sklepy, supermarkety, po dużych odbiorców hurtowych.

 

Sprawne zarządzanie zleceniami sprzedaży i dystrybucją bywa w sektorze FMCG kluczem do przewagi konkurencyjnej. Zwłaszcza w takiej firmie jak producent drobiu Langner, gdzie liczy się czas od produkcji do dostawy do klienta. 

 

Zakłady Drobiarskie Langner specjalizują się w produkcji mięsa drobiowego, dostarczając 30-40 tysięcy sztuk drobiu dziennie. 

 

Pełna kontrola 


Zakłady Drobiarskie Langner specjalizują się w produkcji mięsa drobiowego, dostarczając 30-40 tysięcy sztuk drobiu dziennie. Dynamicznie rozwijająca się firma potrzebowała rozwiązania, które pozwoliłoby w efektywny sposób zarządza...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • wydań magazynu "Logistyka i Magazynowanie"
  • Dostęp do wszystkich archiwalnych artykułów w wersji online
  • Możliwość pobrania materiałów dodatkowych
  • ...i wiele więcej!

Przypisy