Ciepły posiłek dostępny od ręki - Posiłki w pracy

PRODUKTY Baza wiedzy

Jedzenie w pracy jest przygotowywane i spożywane w pośpiechu, a tylko 50% pracowników ma czas i możliwość zjedzenia ciepłego posiłku w miejscu zatrudnienia. Jak i co będą jeść pracownicy w przyszłości? O tym mówi raport przygotowany przez infuture.institute na zlecenie SmartLunch.

Pracownicy chcą, aby posiłek w pracy był przygotowany i dostarczony szybko – jedno kliknięcie i obiad gotowy. Ale już jego zjedzenie powinno odbywać się w większym spokoju. Kultura nanosekundy wpływa na funkcjonowanie pracowników zarówno prywatnie, jak i w miejscach pracy – wynika z raportu „Food. Factories. Fluidity. Żywienie w...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • wydań magazynu "Logistyka i Magazynowanie"
  • Dostęp do wszystkich archiwalnych artykułów w wersji online
  • Możliwość pobrania materiałów dodatkowych
  • ...i wiele więcej!

Przypisy